Hjem > Nyheter > Innhold

Metode for utgravning av dør - Skjæring av produktavfall ved skjærende maskin

Metode for utgravning Dør - skjæring av produktavfall ved skjæringsmaskin
Med den kontinuerlige utviklingen av Kinas økonomi, er industrien som er den mest brukte skjæringsmaskinen ikke kjent med de ansatte som er involvert i dette arbeidet, bruk av skjæringsmaskin når det ikke er noen oppmerksomhet på noen små detaljer, slik som Som mugg Skjæreapparat på støpeformede produkter bør være hvordan man skal håndtere avfallet? Hvis du ikke er veldig forståelse for brukeren, så kan du se personalet på Had-vinneren er hvordan du introduserer skjærende maskin på skjæring av skjæreprodukter:
1, blåser avfall: støpeformen i en pneumatisk blåser- og vakuumsugeranordning, med trykket på gassavfallshullavfall.
2, shrapnel avfall: satt i formen base utenfor shrapnel, i ferd med å kutte materiale etter at materialet som drar bruken av elastisitet av elastisk materiale vil bli spilt ut av avfall, avfall samling i avfallskassen, ta hensyn til punkt : Denne avfallsmetoden gjelder for noen Base-gummiprodukter og ikke-klebende materialer, men tykk tykkelse på produktet.
3, skrå radmetode: For små produkter, fra typen små, tykke materialer eller produktform spesielle produkter.
3, utskillelse av avfall: Denne metoden med materiale med en viss etterspørsel, og toppen av avfallsproduktene må være av typen, denne metoden kan være i maskinen, eller i skjærmaskinen kan modifiseres for å oppnå Forespørsel, Rund kniv kan utføres direkte.
Skjæringsprosessen er den mest brukte prosessen for pakking av trykk, det vil si bruken av skjærende kniver i henhold til produktdesignkravene for kombinasjonen av mønstre i en skjæringsversjon under trykk, trykket eller annet Platen blanks rullet inn i ønsket form eller Klipp støpeprosessen. Dyseskjæringsinnsprøytningsprosessen er bruk av krympekniv eller krympeform, og deretter gjennom trykkrollens rolle på ut av trådkarakterene, eller bruk av ruller i brettet i henhold til den forutbestemte plassering av bøyningsforming. Utstyret er vanligvis dø-skjærende innrykningsprosess er dørklipperen og krympekniven i samme mal, og i skjærmaskinen samtidig dør-skjæring og innrykkingsprosess, kalt dø-kutting.
Skjærende maskin av prosessen: innrykk av utstyret til hovedprosessen for versjonen → juster trykket → bestem reglerne → lim inn materialtilbehøret → test skjæringen → formell skjæreinnspring → ren → ferdig vikling eller Kutting i stykker → poeng emballasje. Utstyrsskjæringsprosessen har også blitt mer og mer favorisert av trykkeribransjen og oppmerksomheten, fordi den har tilpasset seg fremtidig behandling av mekanisering etter behandling, kobling og automatisering, slik at folk kan presse behovet for støping og trykkmaskineri Selv i en produksjonslinje, og for å oppnå nettoperasjoner, men også effektivt redusere arbeidsbehovet, forkorte prosessen og redusere tapet av prosessen, noe som kan forbedre produksjonseffektiviteten, redusere lønnskostnader og få mer fortjeneste.
Die-cutting maskin for tiden å introdusere den første her, dø-cutting maskin applikasjon av et bredt spekter av spesielle, hovedsakelig for de tilsvarende ikke-metalliske materialer, klistremerker, EVA, dobbeltsidig lim, elektronikk, mobiltelefon pads, Etc. (dør, halvbrudd), innrykkings- og bronseoperasjoner, lim, automatisk avfall, støpe-skjærende maskin ved hjelp av stålkniv, metallstøpe, stål (eller stål skåret inn i en mal).