Hjem > Nyheter > Innhold

Velg Overlegen Kvalitet Automatisk Dyseskjæringsteknologi

Velg overlegen kvalitet Automatisk Die Cutting Machine teknologi

Hvordan å velge kvalitetsutstyr er et problem, følgende har også fagpersonell å forklare nedenfor.

Nå er Full Automatic Die Cutting Machine full av alle slags forskjellige modeller, men hvordan å velge en passende er den mest kritiske. Hengfei tilbyr deg følgende fire poeng for din referanse.

Først må du ta en titt på salgsproduktøren, ikke en stor produsent må ha høykvalitetsprodukter, men det meste av tidsskalaen som har en viss økonomisk styrke og produksjonsevne, selskapet mer for å få folks tillit og anerkjennelse , Mer rolig til forbrukerpsykologi. Derfor, når ekspertene anbefaler kundene å velge produsentene, er det viktig å ta en titt på produsentens størrelse og lære mer om det.

For det andre, for å forstå kvaliteten og kjennetegnene til den fullt automatiske Die Cutting Machine, er det viktigste for industrien å trenge et utstyr av høy kvalitet som kan tjene industrien i lang tid. Derfor må kundene ta en titt på kvaliteten på den helt automatiske Die Cutting Machine når du velger, og kvaliteten kan redusere mange problemer og forlenge levetiden.

Tredje, velg passende industri Automatisk Die Cutting Machine. Det er mange forskjellige modeller av enheten nå, og ulike modeller har forskjellige egenskaper, og ulike bransjer har forskjellige krav til utstyr. Sørg for å bruke hensikten og miljøet før du velger, avhengig av situasjonen.

Automatisk Die Cutting Machine kan behandle metallet i mange forskjellige materialer. I de siste årene har Automatic Die Cutting Machine begynt å utvikle seg gradvis. Fordelen med automatisk skjærende maskin er introdusert i dette papiret.

Automatisk Die Cutting Machine hovedsakelig bruker laser varme energi til høy dø skjære plate dybde ablation kniv sømformasjon, slotted collimation, spalt bredde er konsekvent, fullt automatisert drift, lav kostnad, høy effektivitet, er det beste valget å erstatte tradisjonell lage dø skjære plate , Kutting, skjære modell kan brukes til kartong, derfor de er mye brukt i emballasje industrien.

Fordelen med Automatic Die Cutting Machine er:

Høy kvalitet og høy presisjon: Automatisk skjæringsmaskin er fullautomatisk laserskjæring, ingen vibrasjonsavvik, høy presisjon og stabilitet. Dens lage skjæreplate styres av datamaskin, nøyaktigheten av pluss eller minus 0 05 mm, og ikke begrenses av grafikkompleksitet, så kutt ut multigang på begge sider av platene, heterotypiske plater og ingen støyformet skjæreplate produserte varer er veldig vakker.

2, høyhastighets, høy effektivitet, Automatisk Die Cutting Machine har stor, fordelene med ikke-kontakt, gjør dør skjære plate mer enn 1 ganger raskere enn såmaskinen bearbeiding måte, kort produksjon syklus, lave lønnskostnader, høy produksjon effektivitet .

3. Enkel og enkel å bruke: Skjærverktøyets fellesdesign kan utføres på datamaskinen, og parametrene til ulike bladledd blir automatisk generert basert på programvare. Derfor reduserer den enkle læring av Automatic Die Cutting Machine virkningen på den normale driften av bedriften på grunn av tap av faglærte arbeidere.

4, repeterbar prosessering: som automatisk skjæringsmaskin kan lagre dataskjæringsprogrammet, så når masseproduksjonen trenger mange samme skjærbrett, trenger man bare å ta opp programmet for kutting, kan gjentas behandling.