Hjem > Nyheter > Innhold

The Type Of Die Cutting Machine Og Vedlikehold

Den typen Die Cutting Machine og vedlikehold

Hva slags Die Cutting Machine?

1, rundtrykksmaskinskjærer

En vals er ekvivalent med trykksylinderen, dør klippe trykk; Den andre er en rulleknivform. Roller kniv mugg har to hovedkategorier av tre og metall, den tidligere hovedsakelig dø-kutt tykk bølgepapp, som har en kjemisk korrosjon eller elektronisk gravering metode for å behandle metall trommel kniv mugg, hovedsakelig for selvklebende etiketter og varemerker skjæring, Det er Også en metallrull kniv dør brukes hovedsakelig for high-end langsiktige produkter, bruk av knus eller skjær type.

2, rundtrykksmaskinskjæringsmaskin

Rundtrykket Die Cutting Machine i markedet søknad er svært liten, det er ingen profesjonell produsent, ikke gå inn her.

3, flatt trykk dør skjære maskin

Flat Die Cutting Machine er for tiden den mest brukte den vanligste typen, men også de fleste innenlandske og utenlandske produsenter modeller.

Introduksjon til Faktorer av Die - kutting Die Die

1, Die-skjære maskin dø-skjære plate, hvis formen på komplekset eller arrangert mange levende deler, og dø-skjæringspunktet er svært liten, svært få, er det lett å forårsake dø-skjære når platen. På dette punktet bør det være hensiktsmessig å øke antall poeng, hvis det er mulig, bør lengden på arbeidsstykkets lengde og papirretningen være konstant.

2, dersom skjæringsversjonen av elastisk tape (eller svamp) er for myk, ikke kan spille av papiret, vil også føre til løs versjon. På denne tiden bør det brukes høy hardhet, god elastisitet av høy kvalitet elastisk tape (eller svamp).

3, trykkraden er for tidlig til å starte en viktig årsak til utgivelsesversjonen. Etter skjæringen, når den bevegelige plattformen er nede, selv om papiret har vært elastisk tape (svamp) fra knivlinjen, men fordi elastisk tape (svamp) generelt er høyere enn knivlinjen 2 til 3 mm, denne gangen Hvis grippen Start bevegelsen, vil den skyldes elastisk tape (svamp) vil fortsatt trykke på papiret på dørkledningsgulvet og lett å rive papiret forårsaket av løs versjon. På dette punktet bør det være løs intermitterende mekanisme og koblingshylsens hovedaksel for å justere slik at den bevegelige plattformen fra toppdødpunktet nedover 7 til 8 mm (korrugerte dyseskjæring skal være 10 til 15 mm), begynte trykkraden å flytte.

Die Cutting Machine die-cutting, husk å balansere trykket, dø-cutting kniv overflate laget av en pakke kan redusere påvirkningen, kan også være en liten shredded papir ut. Bruken av prosessen for å holde seg oppdatert med slitasje på slitasjebåndet, om nødvendig, rettidig utvekslingsutstyr. På grunn av bearbeidingstidspunktet har produsenten til hensikt å gjøre hardhetene til støpekutteren litt lavere enn hardhet på amboltvalset, slik at slitasje oppstod på girkutterens gir. Dette vil unngå hyppig utskifting av de dyrere og vanskeligere å fjerne amboltvalsgearet. Dette ligner meget på den relative hardheten til rullesylinderen og trykksylindergiret, siden det er lettere å bytte ut valsearbeidet.