Hjem > Nyheter > Innhold

Det er flere grunner til at papirbrudd når automatisk skjærende maskin brukesDet er flere grunner til at papirbrudd når automatisk skjæringsmaskin brukes

I prosessen med å bruke Automatic Die Cutting Machine møter vi ofte problemet med den ødelagte boksen! Disse problemene kan gi oss mye trøbbel! Når problemet er alvorlig, kan det direkte påvirke fremdriften i vår produksjon! Og det fører til et veldig, veldig motvillig utfall. Det er mange årsaker til kartongens feil. Vi må være tålmodige for å analysere og finne grunnårsaken, som raskt kan løses uten å påvirke vår produksjonsplan.

Automatisk dyseskåret maskinpapir brutt av en grunn - automatisk dør skjærekniv eller så ut av den lille munnen

1. Den lille åpningen er ikke i retning av papirbevegelsen, og venstre og høyre side er for mye.

2. Den lille munnen holder seg ikke til innsiden av produktboksen eller bretter seg inn på innsiden.

3, papiret har brutte hull og går ikke på dørskjæringsversjonen av papiret på skjærknivens retning for å åpne et lite hull, resulterer i at avfallspapir falt i hullet på stålplaten, ble trukket inn i Innrykkslinje, danner en krølldeler pause varer.

4. Når papiret er tynnere, er papiret sterkere og åpningen er overdreven, dyp og bred;

5. Hvis boksens side av produktboksen er flat, bør åpningen være mer dypere og bredere hvis boksens side av produktboksen er festet, fordi kanten av papiret og produktene vil sjekke hverandre, kan åpningskanalen Være mindre, grunt og smalt.

6, jo raskere maskinen fungerer, fra stoppformingsretningen når de trekker seg ut av høy akselerasjon, trekker for stor, for lite punktet på bildet, åpningen er for liten, for grunne og smale, som fører til brudd.

Årsaken til det ødelagte papiret - stripen på malen

Vanligvis limpinnen på bladet limes til sidene av kutteren, som brukes til hver kutte kutt, og så blir papiret skutt fra dysen.

Når båndet er skadet av støpekutteren; Høyden er mindre enn høyden på skjærkniven. Det kuttede stykket papir vil holde seg til skjærekniven, og nå vil ramble gjentas; Det fører bare til at papiret bryter opp. I tillegg er artikkelen ikke selvklebende, og velger båten til å legge inn, feilsøkende limstrimmel i utseende, under trykk av stor vilje holder seg fast på papiret, for å se utskiftningen på stripen.

Årsaken til brukket papir tre-die-cutting maskin er for mye press

Når støpeskjæretrykket er for stort, eller noe trykk er for stort, vil det dype knivmerket bli presset på stålplaten, noe som vil koble kuttingen av papiret, slik at papiret sprer og knuser. Vanligvis justerer vi trykket på papiret, vil løse denne typen problem, selv.

Årsaken til det ødelagte stykke papir - fra inngangsformen

Lagringstiden til kartongen er for lang, lagringen er feil, og den resulterende innrykkingen er ikke veldig bra. En egnet mengde talcumpulver;

Innrykksmodusen er ikke jevn, og innrykksmodusen er forårsaket av inntrengningen av støvet av papiret i støpeprosessen. Papiret er ødelagt og papiret er ødelagt.

Årsaken til det ødelagte papiret er fem-die-skjæringsmaskinen

Ved automatisk dyseskjæring, endres papirtykkelsen sterkt, noe som resulterer i tap av elastisitet i papirtennene, ikke i stand til å holde papiret, og enkeltpapirtanden er for stor for papiret og papiret er ødelagt. Skal justere papirtennene i tide for å få papiret til å trekke jevnt.